• امروز : چهارشنبه - ۱۸ مهر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 9 October - 2024
3

بزرگداشت علامه حسن‌زاده آملی در قم برگزار می‌شود

  • کد خبر : 2552
  • 16 مهر 1402 - 14:55
بزرگداشت علامه حسن‌زاده آملی در قم برگزار می‌شود
سپهر فردا/ سرپرست بنیاد نخبگان استان قم از برگزاری دومین همایش بزرگداشت علامه حسن‌زاده آملی در قم خبر داد و گفت: این همایش ۱۹ مهرماه با سخنرانی غلام‌علی حداد عادل و باقر لاریجانی برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سپهر فردا، سید سعیدرضا منتظری در نشست خبری همایش بزرگداشت علامه حسن‌زاده آملی که صبح امروز در سالن جلسات بنیاد نخبگان استان قم برگزار شد، اظهار داشت: تکریم و گرامیداشت بزرگان علمی یکی از وظایفی است که ما در بنیاد نخبگان استان قم آن را دنبال می‌کنیم.

وی با اشاره به روند اجرای برنامه تصریح کرد: طی تصمیم‌گیری‌هایی که از مدت‌ها قبل صورت گرفته است، مقرر شد همایش نکوداشت علامه آملی در ۳ مرحله برگزار شود که بخش اول همایش پنجم مهرماه در استان مازندران برگزار شد.

سرپرست بنیاد نخبگان استان قم با بیان این مطلب عنوان کرد: از ۲۰۰ مقاله ای که به دبیرخانه بزرگداشت علامه حسن‌زاده آملی ارسال شد ۵۳ مورد آن به تایید نهایی در این همایش رسیده است.

به گفته ی منتظری بخش دوم همایش به میزبانی استان قم روز ۱۹ مهرماه ساعت ۹ الی ۱۲ در سالن همایش‌های غدیر برگزار می‌شود. این همایش با حضور سخنران ملی همچون غلام‌علی حداد عادل و باقر لاریجانی برگزار خواهد شد و بخش پایانی این همایش نیز آبان‌ماه در تهران و با سخنرانی یکی از سران قوا برگزار می‌شود.

در ادامه این نشست، حجت الاسلام و المسلمین حسن رمضانی از شاگردان علامه حسن زاده آملی، با اشاره به شخصیت جامع این عالم بزرگ، یادآور شد: ایشان شخصیت این عالم بزرگ را جمع بین عرفان، قرآن و برهان است؛ برخی قائل به برهان و دلیل و استدلال و فلسفه بوده و برخی نیز تحت تاثیر عرفان و شهود قرار دارند و برای برهان و استدلال ارزش قائل نیستند؛ برخی می‌گویند اهل قرآن نیاز به عرفان و برهان ندارند، اما انسان‌های جامع که همه ابعاد را در نظر دارند همچون علامه حسن‌زاده آملی معتقد هستند برهان و عرفان دو راهی هستند که به قرآن منتهی می‌شوند.

وی با اشاره به ذو الفنون بودن هنر این علامه افزود: ایشان در راستای شخصیت‌های بزرگی همچون علامه طباطبایی و میر داماد قدم برداشته است وجه دیگر جامعیت ایشان، جمع بین منقول و معقول و مشهود بود؛ به این معنا که علوم عقلی، نقلی و کشفی را در خود جمع کرد.

حجت الاسلام رمضانی با تاکید بر وجه دیگر جامعیت ایشان که جمع بین معنا و صورت بود گفت: در علوم ادبی که مربوط به صورت و ظاهر است دقیق و حساس بود همانگونه که به امور معنوی و مباحث علمی و فلسفی پرداختند در ادبیات فارسی و فرانسه نیز ورود کرده بودند.

وی خاطر نشان کرد: یکی از وجوه جامعیت ایشان، جمع بین علم و عمل است؛ کسی که عالم است و عملش از این علم فاصله دارد شیطانی به صورت انسان است، اما کسی که بر خلاف علمش عمل نمی‌کند در مسیر خداوند قدم برداشته‌است.

لینک کوتاه : https://sepehrefarda.ir/?p=2552

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.