به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سپهر فردا، محمدرضا حاجی رضا روز یکشنبه در مزرعه فراهانی زنجیرانی (واقع در شهرستان جعفرآباد قم) در گفتوگو با اصحاب رسانه استان قم اظهار داشت: در پاییز امسال بر اساس برنامه ریزی انجام شده و در راستای تامین امنیت غذایی مردم ۶ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم، ۲۱ هزار هکتار به کشت جو و ۲ هزار و ۶۰۰ هکتار به کشت کلزا اختصاص یافت و روند تولید این محصولات آغاز شد.
افزایش سطح تولید محصولات کشاورزی استان قم با استفاده از دانش روز
وی در ادامه با اشاره به اهمیت فعالیتهای بخش کشاورزی در استان قم، افزود: با وجود محدودیتهای منابع آبی و سیاست عدم توسعه زمینهای کشاورزی در قم، اما با استفاده از دانش روز و ارتقا بهرهوری توانستیم سطح تولید محصولات کشاورزی استان را افزایش و در راستای بهبود وضعیت درآمدی بهرهبرداران گام برداریم.
فعالیت بیش از ۵۰ هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمسقیم در بخش کشاورزی استان
وی با بیان این که بیش از ۵۰ هزار نفر به صورت مستقیم و غیر مسقیم در بخش کشاورزی استان مشغول فعالیت هستند، ادامه داد: یکی از راهکارهای تامین امنیت غذایی مردم، استفاده صحیح از منابع آب و خاک است که سازمان جهاد کشاورزی قم این موضوع را از طریق واگذاری اراضی به طرحهایی که دارای شرایط لازم هستند، دنبال میکند.
حاجی رضا گفت: ما در راستای اجرای برنامه الگوی کشت به دنبال استفاده از ارقام گیاهی هستیم که در شرایط آب و هوایی قم بیشترین بازدهی و عملکرد را داشته باشد و در این راستا از هر گونه سرمایه گذاری بخش خصوصی برای ورود ارقام جدید و کشت آن در استان حمایت میکنیم.