به گزارش پایگاه خبری سپهر فردا، الهام پناهی فر: امام، امین الهی در میان خلق و حجّت خداوند بر بندگان او و خلیفه پروردگار در جامعه بشری، کسی که مردم را به سوی خدا دعوت میکند و از حریم ارزشهای الهی و ساحت قدس خداوندی، پاسداری می کند.
کسی که طبق آیات امّت اسلامی بر سایر امّتها برتری یافته و عهده دار دفاع از بایستهها و مبارزه با زشتیها شده است و در میان امّت اسلامی، عنوان عترت پیامبر(ص) بالاترین امتیاز را در این زمینه دارا بوده و بر سایر افراد و مجموعههای اسلامی برتری یافته است.
و اینک همزمان با میلاد هشتمین امام شیعیان امام رضا (ع) به منظور شناخت جایگاه و منزلت این امام رئوف به گفت و گو با یکی از اساتید مجرب حوزه پرداختیم . صحبت درباره امامی که مهمان ما و صاحبخانه دلهای ایرانیان است و ارادت ایرانیان به این امام همای نه کم شدنی است و نه خدشهای بر میدارد حکایتی است که هیچ گاه تکراری نخواهد شد.
سکینه عسگری وزیری در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری سپهر فردا، ضمن گرامیداشت میلاد با سعادت هشتمین اختر تابناک آسمان ولایت و امامت امام علی بن موسی الرضا(ع) معتقد است علی رغم وجود هزاران کتاب کوچک و بزرگ قدیم و جدید و مطالب و بیانات بسیاری که در شأن و شئونات ائمه اطهار(ع) آمده است، هنوز زندگی اهل بیت(ع) به درستی شناخته نشده و نیاز به جهاد تبیین در این عرصه احساس میشود.
وی اهمیت دهه کرامت را مورد تأکید قرار داده و میگوید: دهه کرامت فرصت مغتنمی برای بندگی است؛ بنده مکرمی که خداوند متعال در سوره انبیاء از ویژگیهای آنها اینگونه یاد می کند که” نه اهل افراطند و نه اهل تفریط و بلکه تنها به فرمان او عمل می کنند”
این استاد حوزه و پژوهشگر علوم دینی با اشاره به کلامی از امام رئوف تصریح میکند: “اگر کسی در مجلسی بنشیند که امر ما در آن زنده می شود روزی که دل های دیگران میمیرد دل او نمی میرد” و در خصوص بحث مفصل احیاء و امر تنها به این جمله و فرموده و دعای امام رضا (ع) به اباصلت اکتفا می کنیم که” خدا رحمت کند عبدی را که امر ما را احیا کند” و چقدر زیباست شخصی که مورد دعای امامی که لطفش محسوس و رافتش ظاهر است قرار بگیرد.
وی در زمینه ی چگونگی احیای امر اهل بیت(ع) به کلام حضرت آقا استناد کرده و میگوید: بنا به فرموده ی حضرت آقا درباره جهاد تبیین که آن را فریضه ای قطعی دانستند امروز عمل به جهاد تبیین، امری واجب فوری و قطعی بوده و نباید با کوتاهی و تعلل، باعث شویم که کار از کار بگذرد و در جهاد تبیین وظیفه از ما فوت شود.
عسگری وزیری که مقدمه جهاد تبیین را فراگیری علوم میداند بر اساس تاکید خود امام رضا(ع) افراد جامعه را به یادگیری علوم با گامی بلند تر دعوت میکند و سخن امام رضا (ع) را یادآوری میکند که: “علوم را یاد بگیرید و به مردم یاد بدهید” پس اگر مردم عالم شوند نسبت به محاسن کلام امام هر آینه تبعیت می کنند.
وی در ادامه یادآور میشود: علما، صلحا و شهدا با قلم و گامهای خود گرایش های رو به رشدی نسبت به اهل بیت داشتند که مردم، نوجوانان و کودکان هم به این راه گرایش پیدا کردند؛ برخی نیز جسارت کرده تا به خیال خود این گرایش را کم کنند سیاستی که در دنیا برای پایین آوردن جایگاه والای امام در پیش گرفتهاند تا نسبت به مقدسات در دل مردم بی غیرتی و بی تفاوتی ایجاد کنند.
این پژوهشگر علوم دینی با اشاره به سیاست مامون عباسی در پایین آوردن جایگاه امام میگوید: بنا به فرموده حضرت آقا تا وقتی که این حرکت آغاز شد و امام را از مدینه تا به مقصد خراسان فراخواند علم و شکوه، صدق و عظمت و عزت و نورانیت امام در چشم مردم بیش از پیش نمایان شد.
عسگری با اشاره به جایگاه والای امام رئوف رفتار عدهای که برای دنباله روی از اعمال انسان های ظالم، جز هوی و هوس و عیش و نوش و متاع اندک دنیا چیز دیگری در سر ندارند تا به خیال خود از یک جایگاه با قداست چهره بدی ایجاد کنند را ابطر میداند و تاکید میکند: آنها نمی دانند که به سرعت زمین می خورند و امام رئوف و شهر مقدس مشهد محبوب تر می شود و نه با جشنوارههای سیاست زده و سیاه نمایی های آنهایی که معلوم الحال هستند، ذره ای از ارادت مردم به امام کم میشود و نه از قداست بهشتی که به یکی از بهترین نقاط عالم هستی تبدیل شده.
عاقبت اینان جز منفور شدن چهره خود و برملاشدن نقشه هایشان نیست زیرا مهر و ارادت مردم به امامان(ع) از جنس فطری و الهی بوده و این نور ابدی است.