• امروز : جمعه - ۵ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 24 January - 2025

تازه‌ها

اختتامیه هفدهمین جشنواره بین‌المللی قرآن و حدیث خانواده‌های طلاب المصطفی برگزار می‌شود فاضلاب مسکن مهر در راس اقدامات شرکت آب و فاضلاب استان قم است/ سد ۱۵ خرداد از مدار آب رسانی خارج شد برگزاری هشتمین دوره نمایشگاه تخصصی صنعت کفش قم/ ۳۰۰ واحد فعال کفش در استان مشغول فعالیت هستند چهارمین شماره ماهنامه «سوهان» منتشر شد فراخوان رشته تخصصی حوزوی “مطالعات دین و فضای مجازی” / ثبت نام تا ۱۴ دی برگزاری بخش معارفی و بین‌الملل مسابقات ملی قرآن کریم در قم/ مقام معظم رهبری مبدع مسابقات قرآنی بودند نشست هم اندیشی شورای هماهنگی نهادهای مدیریتی حوزوی برگزار شد ثبت بیش از ۵ هزار طرح در دبیرخانه حمایت از پژوهش های مورد نیاز نظام/ تربیت بیش از ۲۲۰ مربی پژوهش در سراسر کشور/ راه اندازی سامانه سراج «آینده پژوهی و هوش مصنوعی» شعار هفته پژوهش المصطفی تکلیف مونوریل تا پایان سال مشخص می شود/ توسعه فرودگاه قم را سرعت می‌دهیم/ استان قم با کمبود ۲۷۶ مدرسه مواجه است

9
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی

سازمان تعزیرات نمی‌تواند در چارچوب قانون فعلی نظارت مؤثری بر بازار داشته باشد

  • کد خبر : 761
  • ۲۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۶
سازمان تعزیرات نمی‌تواند در چارچوب قانون فعلی نظارت مؤثری بر بازار داشته باشد
سپهر فردا/ رئیس‌سازمان تعزیرات حکومتی از ارائه پیشنهاد به جلسه اقتصادی سران قوا به‌منظور افزایش اختیارات تعزیرات برای نظارت و کنترل بازار خبر داد.

احمد اصانلو در مراسم رونمایی از سامانه درج پرونده‌های قاچاق کالا و ارز (مرتبط با سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی) درباره انتظارات از تعزیرات در بحث گرانفروشی گفت: درخصوص بازار چهار محور نظارت، بازرسی، کشف تخلف و رسیدگی به تخلف وجود دارد که با تصویب قانون نظام صنفی، سازمان تعزیرات فقط وظیفه رسیدگی را به‌عهده‌دارد؛ اما باید توجه داشت که زمان تصویب این قانون، بازار عادی بود و با جنگ اقتصادی و تورم مواجه نبودیم. نگاه ما این است که در چارچوب قانونی فعلی، سازمان تعزیرات نمی‌تواند حضور مؤثری در بازار داشته باشد؛ زیرا با موانع قانونی متعددی مواجه هستیم.
پیشنهاد به سران قوا برای افزایش اختیارات تعزیرات
اصانلو ادامه داد: بر این اساس متنی را آماده کرده و آن را به سران قوا پیشنهاد دادیم تا مصوبه آن را بگیریم که از این به بعد خود قضات شعب تعزیرات بتوانند به‌صورت مستقیم، نظارت و رسیدگی و اجرا را توأمان در بازار داشته باشند.
وی افزود: آمارها نشان می‌دهد که نسبت به گذشته عملکرد خوبی در حوزه گشت‌ها داشته‌ایم. ما سامانه گشت‌های سیار را راه‌اندازی کردیم که به‌صورت لحظه‌ای اطلاعات درباره گشت‌ها در استان‌ها و شهرها را به ما ارائه می‌دهد.
رسیدگی به ۱۴۱ هزار پرونده مرتبط با گرانفروشی در سال جاری
رئیس‌سازمان تعزیرات درباره آمار رسیدگی به پرونده‌های گرانفروشی در تعزیرات گفت: از ابتدای سال ۱۴۱ هزار و ۴۵۸ پرونده وارده داشتیم که ۱۳۷ هزار و ۶۷۳ فقره پرونده رسیدگی و منتهی به صدور رأی شده است. همچنین در حوزه قاچاق کالا و ارز عملکرد خوبی از تعزیرات شاهد بودیم. در این حوزه ۷۹ هزار و ۲۷۷ پرونده ورودی داشتیم که ۷۶ هزار و ۸۲۷ فقره پرونده مختومه شده است. در حال حاضر هم موجودی ما سه هزار و ۷۱۵ فقره پرونده است که نشان‌دهنده به‌روز بودن رسیدگی است. همچنین میزان مالی پرونده‌های قاچاق بیش از ۹۰ هزار میلیارد ریال بوده است.

لینک کوتاه : https://sepehrefarda.ir/?p=761

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.